28 Kasım 2012 Çarşamba

Yeter ki İnan

Kendine O demek, gerçeğine inanmanı sağlıyorsa O de.. 
Ya da Tanrı de, melekler de, bir insanın yardımı de, şans de.. 
Ne dersen de, kendini kendine bırakıyorsun.. 
Yine de yeter ki inan... 

18 Kasım 2012 Pazar

21 Aralık 2012'de Beklenen Boyut Geçişi Ve Kıyamet Senaryosu Hakkında

Tüm boyutlar bir oyun ve illüzyondan başka bir şey değildir.
Benim bir olduğum, varolan her şey olduğumu yadsıdığım her şey, yarattığım illüzyonlardır.


Şu an burada, insan formunda ve bir kadın bedeninde, melike olmayı deneyimliyor, kendimi melike olarak ifade ediyorum. Her boyuttta ve her anda, sonsuzlukta tek varolan zaten benim. Ağaç olarak başka bir boyutta kendimi deneyimliyor ve ifade ediyorum, kedi olarak başka bir boyutta, 3.boyut, 5. boyut, 20. boyutta, sonsuz form ve sonsuz boyutta yine kendimi, sonsuzluğumu, tek oluşumu kendi varoluşumu deneyimliyorum. 

Şu an bu satırları okuyan sen dediğim bir bedende, başka bir anlayışla da kendimi deneyimliyorum. Boyut geçişini hak etmek ya da etmemek, boyut atlamak vs ne ifade edebilir ki, kendi sonsuzluğumu deneyimliyor olduğumdan başka. Nasıl hakedebilir ya da etmeyebilirim. Ben sonsuzluğum, ben her şeyim, ben her şeyi varedenim. Ben zaten her yerde ve her şeyim, nereye geçebilirim, nerede kalabilirim, hatta nasıl hareket edebilirim her şey ve her yerdeyken.. Ben benim..

Yarattığım sonsuz çeşitliliğin içinde, sonsuzum.. herkesim, her şeyim.. nasıl üst boyutta ya da alt boyutta olabilirim, ben her yerdeyim.. Nasıl yükselmek için seçilmiş olup da kendimi kendimden ayırabilirim? Kendime nasıl dönebilirim zaten kendimken? Kendime ulaşmak için neyi haketmeliyim, zaten benim..

Ve tüm bu soruları, yarattığım bir gezegen dolusu bedenin içinde varolan BEN, milyarlarca gözden görüp, sonsuz duygularla yaşayarak deneyimliyorum. Ben benim.. sadece varoluyorum..

Ve yarattığım, şimdi içinde yaşadığımı hissettiğim bu gezegen ve dışımda gördüğüm milyarlarca beden, sadece bir düşünce, bu bedenin içinde düşünüp tasarladığım ve seyrettiğim..

Hiçbir şey anlamaya çalışmıyorum, hiçbir şey öğrenmeye çalışmıyorum. Hiçbir dersim ya da sınavım yok.. sadece varoluyorum.. hiçbir yere ulaşmaya çalışmıyorum, hiçbir yere geri dönmeye çalışmıyorum, ilerlemeye çalışmıyorum. Ben zaten her yerde olanım. Azalmıyorum, çoğalmıyorum, ilerlemiyorum, gerilemiyorum, yükselmiyorum ve alçalmıyorum.. ben zaten olanım..

Kendimi unutmadım, ve şimdi hatırlamıyorum da.. ben sadece kendimde varoluyorum.. sonsuzum..sonsuz..